Çorumlu Hayalet Kız


     Bir süredir Çorum halkı mezarlıktan gelen garip ağlama ve inleme sesleriyle diken üstündeymiş. Her gece bir kaç kez mezarlığa 16-17 yaşlarında bir kız çocuğu gelerek ağlıyormuş. Mezarının başında ağladığı kişi de çok uzun yıllar önce ölen bir kadınmış. Ölen kadının kızını konuşturuyorlar, kadın epey şaşırmış, korkmuş anlamlandırmaya çalışmış. 

     Günlerdir haber siteleri üzerine üzerine gidiyor haberin. Görüntüleri izledim siyah penye siyah pantolon kırmızı spor ayakkabı giymiş bir kız çocuğu. Görüntülendiğini anlayınca ve kendisine bağrılınca korkup kaçıyor. Alengirli işlerin hastası halkımız çok sever böyle işleri, olay yayılır yayılmaz çoluk çocuğunu alıp gece mezarlıkta nöbet tutan mı dersin, kızı pusuya düşürmek için mezarlıkların arkasına saklayanan ergenler mi dersin, okusun diye bir yazıya not bırakan çocuklar mı dersin.. her kesimden insan işi gücü bırakıp gizemli kız olayının peşine düşmüş. Yanından geçerken bir fatiha oku desen okumazlar efsanevi bir olay oldu ya ille herkes bir Sherlock Homes kesilecek bu konuda fikirlerini beyan edip günün adamı olacak. 

     İhtimaller çok sınırlı oysa;
     1.Bir yakınını kaybetmiş kendini yalnız hisseden bir kız çocuğu yalnızca o saatin sakinliğinden yararlanmak isteyip, yakınıyla hasret gideriyor
     2. Psikolojisi bozulmuş bir kız çocuğu, ne yaptığını farkında değil
     3. İnsan dışı varlık
     4. Gündem oluşturmak için yapılmış bir tiyatro

     Haberci soruyor insanlara diyor ki "kızı görürseniz napacaksınız", diyorlar ki "kaçacağız". Kız gözükse kalabalığa doğru bir koşsa ayılan bayılan birbirini ezen ortalık bir anda mahşer yerine döner. Velev ki o insan dışı bir varlık. Napacaksınız görüp, elinize ne geçecek bir de küçük çocukları da götürmüşler herkesin psikolojisi çok iyi durumda ya, daha fazla bozulsun. Velev ki o korkmuş yalnız bir kız çocuğu o zaman bu vebalin altında nasıl duracaksınız? Tek gidebileceği yer, tek konuşacağı insan orda yatan insansa elinden bunu almış olacaksınız. Peki ya bu bir kaç kafadarın işgüzarlığıysa o zaman nolacak? Eğer böyle bir sonuç çıkarsa umarım onlar gerekli cezayı alırlar. Biz de halk olarak bir daha hiç gecenin bir yarısı rivayet duyduğumuz yerde saatlerce çekirdek çıtlayıp dedikodu yapacak kadar işsiz kalmayız.  

14 Yorumlar

  1. Allah akıl fikir versin. Dediğin gibi dua et desen, etmez. Ama poliscilik oynamakta üstümüze yok maşallah...

    YanıtlaSil
  2. Küçücük çocuğunu kucağına alıp ailecek orda nöbet tutmaya gidenler vardı, gerçekten tuhaf ya bizim insanımız :D bu arada takipteyim bana da beklerim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En çok da o insanların tedavi edilmesi gerektiği kanaatindeyim.

      Sil
  3. Merhabalar çok başarılı bir yazı olmuş. Bu arada sizi gfcden takibe aldım banada beklerim.

    YanıtlaSil
  4. Medya sektörü sağ olsun bu olayı abarttıkça abartılar.İşin bir trajikomik yanı da başka şehirlerden sırf o mezar ve kız için gelenlerin olması ne diyelim ki Allah akıl fikir versin.

    YanıtlaSil
  5. Çok saçma bi olay resmen mezarlık turizimi başladı ya :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turizmin iyisi kötüsü olmaz demişler :)

      Sil
  6. heeey sonra belli olunca bu işin gerçeğini annatsana bizeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bulunmuş psikolojisi bozuk bir kız çocuğuymuş tedavi görecekmiş.

      Sil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski