TEHLİKE : BÇÖ



     


     Hepimizin az çok aşina olduğu, çoğumuzun şikayet ettiği, belki bazılarının da içinde olduğu genellikle öğrencileri kapsayan bir örgüt BÇÖ. Üyelerinin asla üyeliklerini kabul etmedikleri, kabul edenlerin eylemlerini normal gördükleri, genellikle 15 - 35 yaş gruplarını kapsayan, cafe, kütüphane gibi toplu alanlarda özellikle de sınavlarda gün yüzüne çıkan tehlikeli ve nefret edilesi bir grup. 

     Peki kim bu BÇÖ? Açılımı Burun Çekenler Örgütü. Evet yanlış okumadınız olur olmadık yerde burnunu çekenlerin oluşturduğu bir örgüt. Yaz kış, hasta ya da değil daima burunlarını çeker bunlar. Mekanın da önemi yoktur kimi zaman misafirlikte rastlarız onlara, kimi zaman kütüphanede bir kitaba odaklandığımızda kimi zaman da sınavda önümüze ya da arkamıza oturup sümüklerini beyinlerine kadar çekerler. O seste ağlamamak için kendini zor tutarsın çoğu zaman sınavın mahvolur. Ama umrunda değildir sorumlu şahsın. Peçeteye silmek akıllarına gelmez çünkü güzel olan hık hık diye çekerek milleti sinir hastası etmektir. Belki mazoşist ruhları tatmin olmaktadır böyle. 

     Eğer onlardan birine rastlarsanız hemen mekandan uzaklaşın. Sınav ya da ders anındaysa başlamadan uyarın toplu taşımadaysa rencide edin. Hastayım derse sil kardeşim sil çözüm beynine çekmek mi deyin. Çözelim bu toplumsal sorunu ya yalnızlaştıralım, ya yok edelim. Toplu yaşama kurallarını gerekirse zorla öğretelim.

3 Yorumlar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski