Ufak Tefek Cinayetler


     Nedir herkesin konuştuğu bu ufak tefek cinayetler?

     Başrollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Bade İşçil, Tülin öze, Mert Fırat'ın paylaştığı entrika dolu yerli dizimiz. Yerli derken biraz yabancı dizilerden uyarlamaymış gibi duruyor, İngiliz bir diziden uyarlandığını duymuştum fakat ne derece doğru bilmiyorum.

     Dizideki temel konu; çocukluğundan beri 4 yakın arkadaş olan karakterlerin bir anda arkadaşlarından birine ihanet etmesi sonucu hayatının kararması. Ve tabi olmazsa olmaz mağdur karakterin intikam için yıllar sonra geri dönüşü. 3 kafadar arkadaşları ve öğretmenlerinin ilişkisi olduğunu yayarak arkadaşlarının okuldan atılmasına, öğretmenlerinin ise açığa alınmalarına neden olurlar. Kızlardan biri dışında kimse geçmişte yaptıkları bu hatadan pişmanlık duymamaktadırlar. Dizi her bölüm 'düşmanını yakınında tut' prensibiyle hareket eden kadınların birbirini zekalarıyla alt etme mücadelelerini işliyor. 

     Peki neden bu kadar tuttu?

     Birincisi izleyici olarak mağdurun bir savaşı geç de olsa kazanma ümidini seviyoruz. İkincisiyse dizi kıyafetleri, çekimleri ve mekanların düzenlenişi olarak oldukça başarılı. Gökçe Bahadır'ın hayat verdiği Oya karakterinin duruşu, sabrı, donuk ama kendi içinde çırpınan karakteri seyirciye ilgi çekici geliyor. Genç kızların çoğunun izleme sebebi de Mert Fırat. Olmaması gereken bir kadına aşık olup, kendi içinde mücadele veren mükemmel adamı oynuyor Serhan karakteriyle. Seyirci onunla kendi vicdanıyla savaşmayı öğreniyor. Serhan karakterinin stili de en az kadın karakterinkiler kadar moda olmuş durumda. İş hayatında devamlı takım elbise giymesi gereken insanlar kol düğmelerinden, ayakkabılarına kadar dikkatle takip ediyorlar. 

     Umarım aşırı derecede uzatılıp amacından sapmaz, her bölümü aynı keyifle izlenir.

6 Yorumlar

  1. şimdilik çok istikrarlı giden bir dizi umarım bozulmaz :)

    YanıtlaSil
  2. Valla dizi süper herşeyiyle bir bütün kopuk hiç bir yeri yok.Merakta var yapboz tamamlanınca ne olacak acaba?

    YanıtlaSil
  3. Severek izlediğim dizilerden :) Her defasında biz kadınlar ne kadar tehlikeli olabiliyoruz zaman-zaman diye düşündürüyor.

    YanıtlaSil
  4. Benim de ilgimi çekiyor gerçi gününü bile bilmiyorum ama izlemek istiyorum . 😂😂 Denk gelirsem neler olmuş bi bakıcam . 😂

    YanıtlaSil
  5. Pelin'in ikiyüzlülüğüne bayılıyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski