Son Dönemin Favori Çifti

     

     Evet Banu Berberoğlu - Mehmet çiftinden bahsediyorum. Sosyal medyada epey müddettir popülerler, denk geldiyseniz fark etmişsinizdir. Kendi halinde bir çift. Günlük hayatlarını çekerek youtubedan az buçuk para kazanmak istemişler anlaşılan. Bizim klavye prens-prensesleri de hemen lince başlamış tabi. Ülke olarak mutlu insanlara tahammülümüz yok malum. İnstagrama, twittera bakın, her gün birini linç ediyor böyleleri. Kadın çok güzelse istisnasız çirkinsin yorumları yağar. Mutlu bir ilişkisi varsa hiç yakışmıyorsunuzlar, limuzinden inmiyorsa fakir diye aşağılamalar. Bunları yapan insanlara da dikkat ettim o kadar yalnız, mutsuz insanlar ki Birine çırkin diyen tek bir kadının güzel olduğunu görmedim şimdiye kadar ya da sevgililere çamur atanlar hep ilişkisi olmayan, o ilişkiye özenen tipler. Mutsuzsunuz diye başlarını da mutsuz etmek zorunda mısınız ya? Ne acınası hareket. İnsan kendini neden bu duruma düşürür ki?


     Daha geçen gün gencecik bir youtuber ağlayarak küfürlere cevap verip intihar etmişti. Her yere çıktı bu haber. O insanın kendine kıydığını düşünmüyorum, o insanı öldüren her gün bıkmadan ona küfürler yazan insanlar. İpi boynuna geçirenler bizzat onu ruhen öldürenler. İnsanları sindirene, yok edene dek durmuyorlar. Her gün birini linç ederken kendilerinin de başına gelebileceğini düşünmüyorlar. Ne ekersen onu biçersin oysa. 

     Eğer youtube kanalına denk gelirseniz siz de sevmeseniz dahi en azından kötü bir şeyler söyleyip kırmayın. Onlar gibi aşkı eski saflığında yaşayan, küçük şeylerden mutlu olan insanlar az kaldı. Bırakalım da herkes özgürce istediğini paylaşsın. İsteyen izler istemeyen izlemesin. 

5 Yorumlar

  1. İsteyen izler istemeyen izlemez. Bu kadar kolayken polemik yaratmak,hakaretlere vardırmak da ne oluyor? Anlayamıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Herkesin herşey hakkında fikri var ve herkes haklı ondan oluyor bunlar :))

    YanıtlaSil
  3. İlk kez gördüm, oldukları gibi olan, şov yapmayan bir çift sanırım:)

    YanıtlaSil
  4. Youtube serbest bir platform isteyen istedigini izler. Insanlar elestirmeye ne kadarda hazır

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski