Tv Programları Tavsiyeleri


     Tv dizilerinden hoşlanmıyorsanız kendinizi sürekli ne izlesem derdiyle kanal zaplarken buluyorsanız size şahane program önerilerim var. Yabancı dizi önerilerim de bu yazımdan sonra gelecek.


1. İlki favori programım Extreme Cheapskates. (Aşırı Pintiler) Bu programda aşırı cimrilerin günlük hayatları anlatılıyor, kamera daima onlarla. Programı izlersen sürekli kendinizi 'yok artık'derken buluyorsunuz. Sifondan tasarruf için kavanoza işeyen kadından, sahilde duş alan adama kadar. Para harcamamak için her şeyi yapan hasta bir sürü insanın yaşamını izleyecek, para harcamanın ne kadar şahane bir şey olduğunu anlayacaksınız. Harcamak özgürlüktür :)

2. Say Yes to the Dress. (Gelinliğe Evet De) Gelinlik seçmede kararsız kalan kadınlar için ideal bir program. New York'taki dünyanın en ünlü gelinlik mağazası olan Kleinfeld Bridal'a gelen gelin adayları hayallerindeki gelinliğe kavuşmak için pek çok gelinlik deniyorlar. Siz de program sayesinde hangi vücut tipine hangi gelinlik modelinin yakıştığını görebilir, kafanızda kendi gelinliğinizi şekillendirebilirsiniz.



3. Obsesive Compulsive Cleaners. (Temizlik Takıntıları) Temizlik takıntısı olan bireylerin bu takıntılarını yenebilmek için kirli ötesi evlere gidip temizlik yaptıkları program. Kimi o pis evleri temizledikten sonra biraz daha kendini kontrol altına almaya başarken kimisi daha takıntılı oluyor. Uç noktaların ne kadar kötü olduğunu görebiliyor insan. İzledikten sonran kalkıp temizlik yapmaya başlıyorsunuz :)



4My Weight is Killed me (Kilolarım Beni Öldürüyor) Obez hastaların Houston'daki bir obezite merkezinde başarılı bir cerrah eşliğinde spor, diyet ve ameliyatla kilo verme sürecini anlatan program. Yüzlerce kiloluk insanların 1 yılda verdikleri kiloyu ve azimlerini görünce siz de sağlıklı yaşama daha çok eğilebilirsiniz.


5. Running Wild with Bear Gryll (Bear Gryll ile Yabanda). Maceraperest Bear Gryll'in doğada hayatta kalmasını anlatan program. Güzel yanı ünlüleri de dağın başına götürüp kertenkele böcek kuş falan gibi bulduklarını yediriyor Sıfır egoyla ünlülerin dağcılık denemeleri ve mağaranın birinde uyumalarını izlemek oldukça keyif verici.



3 Yorumlar

  1. Asiri pintiler ve kilolarim beni olduruyor favorilerim arasinda benimde👍Guzel tavsiyeler olmus...💕
    Sevgiler💕🙋

    YanıtlaSil
  2. temizlik takıntılarını bende izliyorum .. çok sevdiğim program :D

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar yaratici program bunlar :) sagol tanittigin icin. Temizlik takintimi özellikle merak ettm :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski