Tanımlanamayan Canlılardan İnşası Açıklanamayan Yapılara Gizem Dolu bir Yolculuk

Ölmeyen Adam Grigori Rasputin 

Rasputin anne babası çiftçi olan Rus bir mistikti. İnsanları hipnoz edebiliyordu. Mistik güçlere sahip olduğuna ve şifa dağıttığına inanılıyordu. Rusya'da uzun yıllar gezerek dini vaazlar verdi, katıldığı dini toplantılar esnasında önemli din adamlarıyla tanışınca ünü yayıldı. 


1907 senesinde Çar'ın hemofili hastası oğluna doktorlar çare bulamayınca saraya çağırıldı. Rasputin, dua ederek ve çocuğun vücudunda ellerini gezdirerek iç kanamasını durdurdu. İçkiye ve kadınlara düşkünlüğü zamanla saraydakileri rahatsız etmeye başladı ve onu ortadan kaldırmaya karar verdiler fakat olaylar bekledikleri gibi gelişmedi. Kendisine dokuz canlı ölümlü denilen Rasputin'e siyanürlü kurabiyeler verildi ölmedi, dövüldü ölmedi, iki el ateş edildi ölmedi, alnının ortasından vuruldu ölmedi, Neva nehrine atıldığında öldü. cesedi nehirden 140 metre uzakta bulundu. Otopsisi ölmeden önce uzun bir müddet çırpındığını göstermiş. Öldüğünden o kadar emin olunamadı ki bir müddet sonra mezarından çıkarılıp yakıldı. 

Ölümünden önce sekreterine şunlarla yazılı bir mektup bıraktı:  Ocak'tan önce öldürüleceğim. Eğer soylular tarafından öldürülürsem soylular Rusya'dan ayrılacak, Rusya'ya kardeşler birbirini öldürecek ve tek bir soylu bile kalmayacak. Ulu Çar eğer ölümümde sizin de parmağınız varsa ailenizden hiç kimse -çocuklarınız dahil- iki yıldan fazla yaşamayacak ve Rus halkı tarafından öldürülecek. Ve söylediği gibi de oldu, soylular gitti komünizm geldi.



Yonaguni Anıtı

Yonaguni Anıtı Japonya'da bulunan 2000 yıllık bir sualtı kalıntısıdır. Kerpiçten oynma ve sütunlara sahip bu gizemli yapının o dönemde nasıl inşa edildiği net olarak bilinmiyor. Bazı uzmanlar bölgedeki sismik faaliyetlerden kaynaklandığını düşünürken bazıları insan eliyle yapılmış olabileceğine inanıyor. 



Büyük Gize Sfenski


Kahire'de bulunan gizemli bir yapıdır. Piramide benzeyen yapı güneşe doğru bakmaktadır. Yaklaşık 7000-10.000 yıl önce inşa edildiği tahmin ediliyor. 




Kilisedeki Astronot 

1102 yılında Salamanca'nın inşa ettiği kilisede bir astronot oyması bulunuyor. İlk aya gidiş sandığımızdan çok daha mı eski?




Uzaylı Bebek

2007'de Meksika'da bir çiftçi bebek uzaylı fotoğrafı çektiğini iddia etti. Kendisine zarar vermesinden korkarak uzaylıya benzeyen canlıyı boğdu. Ölen canlıya yapılan otopsi sonucunda canlının kertenkeleyi andıran bir iskelete sahip olduğu, insan gibi eklemlerinin olmadığı, diş köklerine sahip olmadığı görüldü. 




12 Yorumlar

  1. Ne kadar ilginç olaylar. Hele ilk olayın filmi çıksa tutar. Eminim

    YanıtlaSil
  2. İlginç... Bunların geniş araştırma yazısı olsa okurduk ama..

    YanıtlaSil
  3. İlginç biraz daha bilgi içerikli olursa daha iyi olur...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir yazının yazılıp düzenlenmesi 1.5 saati alıyor araştırma aşamasını demiyorum bile. Bu kadar bilgilenidrebiliyorum bilgim bu kadar. Akademik bir site değil zaten stres atıyorum burda oku geç kasma.

      Sil
  4. Salamanca'daki olay ilginç. Bir çok ufo sohbetinde gösterilen bir görüntü. Kim bilir farklı bir uzaylı kolonisi vs olabilir, daha disk şeklinde uçan cisimleri icat edemeyen. :)

    YanıtlaSil
  5. Rasputin olayı üzerine kurgulanmış bir kitap okudum birkaç gün önce, biraz araştırmıştım ama yazını okurken farklı bilgiler edindim. :)

    YanıtlaSil
  6. Rasputinle ilgili bir belgesel izlemiştim, gerçekten ölmeyen adam :) ilginç biriymiş. Dünyada çok gizem var çözülecek.

    YanıtlaSil
  7. Çok ilginç bilgiler . Emeğine sağlık , ilgiyle okudum:)

    YanıtlaSil
  8. ilginç bilgiler... severek okudum.

    YanıtlaSil
  9. Kertenkeleye üzüldüm açıkçası. Boş bir korkuya harap olmuş :(

    YanıtlaSil
  10. Kilisedeki astronot çok dikkatimi çekti mayalar da uzaya gitmişti

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski