Görgüsüzlük Alameti Davranışlar

- Arabayı kadifeyle ya da naylonla kaplamak. Aman arabanıza bir şey olur mazallah kıyafet de giydirin üstüne. Herkesin tek işi gücü sizin arabanız zaten.


- Yere tükürme hobisi. Hep tükürün oldu mu insanlar sizin balgamlı tükürüklerinizi görmekten zevk alıyorlardır.



- Param çok her şeyi yaparım. Nah yaparsın. Basit kadınlarla gün geçirirsin sen onları kullanıyorum sanarsın esas onlar seni kullanır. Hem donuna kadar yer hem de başka adamlarla eş zamanlı takılır. Ne kadar çok para o kadar rahat hayat onlara göre. İstediğin her eve her şeye sahip olamazsın her şey hiç bir zaman senin olmaz. Hava attığın paran dışında insanların seninle konuşmalarını sağlayacak hiç bir şeyin yok.




- Yere izmarit atayım. Çöp yanımda ama çöpleri ve sigara izmaritlerini yere atmayı seviyorum çünkü malım, görgüsüzüm, çevreye zarar vermek benim için şahane bir hobi.




- Hayvan katletme zevki. Hayvan ne ki ya tekme atarsın uçar gider kedi köpek eğlenmek için değil mi zaten hepsi insanlar için yaratılmadı mı?




- Küfür sevgisi. Küfür bir ahlak problemi dikkat et zeki insanlar ya da kültürlü saygın gerçekten yetişmiş ailelerin çocuklarının kelime hazineleri oldukça geniştir. Kendilerini ifade etmekte güçlük çekmezler. Küfredeni Allah'ın sevmediğine dair yüzlerce şey okuyabilirsin. Ama okuma, gerek yok. Çünkü herkes dilinden pamuk şekerler yayamaz, herkes sevilen sayılan biri olamaz. Kadınlara da küfret. Her naneye küfret sen. Kankaların anana küfretsin gül sen. Pezevenklik ruhuna işlediyse dilin düzgün olsa ne olur?




- Para çok anam her ay mobilya değistiriyoruz. Ne güzel ne güzel. İnsanlar açlıktan ölsün sen de öyle merhametsizim ki insanlar böcek gibi hepsi fakir hepsi. Banane açlardan kim açsa gitsin çalışsın de e mi? Senin o koltuklarına misafir çocukları kussun, mürekkeplere bulansın inşallah.

- Biz çocuğumuzu özgür yetiştiriyoruz. Her şeyi konuşabilsin özgüvenli olsun diye. Ama sizin çocuk özgüvenli olmamış ki terminatör olmuş, saygısız, terbiyesiz, şımarık bir baş belası olmuş. Burnu kaf dağına gitmiş orada kalmış dönememiş de. Şimdi ilerde yakışıklıyım herkesi tavlarım zihniyle red cevabı aldığı tüm kadınlara çamur atacak bu. Öğretmen eğitmeye çalışacak sus sen benim paramla çalışıyorsun diyecek. Sen baş edemeyeceksin eğitimciler komşulae yüzüne gülecek de her gün dua edecekler Neptüne taşınıp gitmeniz için.



- Herkes bana hayran. He kezbanım he kamilim herkes sana hayran. Sana gülümseyen kız sana aşık, sana trafikte yol veren kız seninle evlenecek. Eğer gülümsediyse karşı cins bitmiştir o size deli divanedir yürüyebilirsiniz.




- Ben her şeyi çözerim ama lafla ama dayakla. Hayvanlar dövüşerek anlaşır ama özendim ya konuşmaya kafayı çalıştırmaya çözüm üretmeye ne gerek var. Zaten çok düşünme beyin devreleri yanar falan Allah muhafaza. Vur ye iki yumruk çözülsün. Ne güzel be aklın yolu bir.




     Hiç bir şey olmayabilirsin. Ailen mesleğin paran şartların. Sahip olduğun kıymetli hiç bir şey olamayabilir hayatta. Zaten çok şey olmana da gerek yok, insan ol yeter!

9 Yorumlar

  1. süper paylaşım olmuş keske herkes insan olabilse öyle davransa ...

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten her şeyi tek cümle ile anlatmışsınız. Teşekkür ederim bu paylaşımınız için. insan olmak kolay ama insan olabilmek zordur. (Anlayana)

    YanıtlaSil
  3. Aynen öyle ben teşekkür ederim yorumun için

    YanıtlaSil
  4. Her zaman beklerim o zaman, sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıyı pisletmeyelim o zaman :) Ben bloguma kaçtım :)

      Sil
  5. ne kadar güzel bir paylaşım olmuş emeklerinize sağlık keşke biraz insan olmayı becere bilsek

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski